У п'ятницю, 8 жовтня, був знайдений мертвим народний депутат України, член депутатської групи «За майбутнє» Антон Поляков.

Про це повідомив колишній спікер парламенту Дмитро Разумков у Telegram, інформує «Слово і діло».

«Сьогодні був знайдений мертвим народний депутат Антон Поляков. Мої співчуття рідним та близьким! Хочу вірити, що розслідування буде об’єктивним!» – написав він.
«Помер народний депутат Антон Поляков. Патрульні знайшли його вночі в машині таксі, зупинене за порушення ПДР. За інформацією патрульних його нудило, а потім почались конвульсії. Швидка не змогла його врятувати. Співчуття близьким і рідним», – повідомила у Facebook нардеп Галина Янченко.

Відомо, що народний обранець від групи «За майбутнє» помер у таксі. Це сталося близько 3-ї години ночі в Дніпровському районі столиці. Тіло політика доставили до другого моргу міста Києва. Причини смерті поки що невідомі.

За інформацією поліції Києва, Полякову стало зле, після чого його намагалися реанімувати лікарі швидкої допомоги. Зараз поліцейські проводять всі необхідні дії для з'ясування обставин інциденту.

«За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з позначкою «Природна смерть» Тривають слідчі дії», – йдеться в повідомленні.