Тракториста-контрабандиста, який під виглядом проведення сільськогосподарських робіт, пробирався до кордону з цигарками, затримали в четвер, 28 жовтня, на ділянці відділення «Висоцьк» Волинського прикордонного загону.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

На відстані близько 300 метрів від державного кордону з Польщею охоронці кордону зупинили трактор Т-25 з причепом під керуванням громадянина України. Під час перевірки військовослужбовці помітили у причепі зроблене подвійне днище. Як з’ясувалося, то був тайник з цигарками у кількості 6 тисяч пачок. Окрім того, в сховку був ще й надувний човен, який вже аж ніяк не вказує на наміри проведення польових робіт.

На місце було викликано представників Любомльського ВП ГУНП у Волинській області, які вилучили трактор, гумовий човен та тютюнові вироби.

Стосовно водія складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.204-1 КУпАП та відпущено за місцем проживання. Також на адресу Нацполіції направлено повідомлення про виявлення кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена ст.204 КК України.