У складі волинської команди на чемпіонат світу з панкратіону серед кадетів та юніорів поїхали семеро спортсменів. Їм вдалось вибороти дві «золоті» та дві «срібні» медалі.

Про це розповів Суспільному один із тренерів команди Андрій Зінчук.

Чемпіонаті світу з панкратіону серед кадетів та юніорів розпочався у Харкові 15 листопада, триває чотири дні та завершиться 18 листопада.

Спортсмени трьох волинських борцівських клубів представляють Україну на Чемпіонаті світу з панкратіону у складі національної збірної.

Їх супроводжують у Харкові три волинські тренери – Дмитро Ковальчук, Андрій Зінчук та Дмитро Василенко.

Іван Поремчук, Лука Шевчук, Максим Торчило та Юрій Пасич виступали, 17 листопада, у віковій категорії 16-17 років у розділі «традішн».

Вчора, 17 листопада змагалися кадети. Волинянин Іван Поремчук став чемпіоном світу з панкратіону в категорії 16-17 років, у ваговій категорії понад 75 кг. Срібло здобув боєць Юрій Пасич у ваговій категорії до 65 кг.

18 листопада за медалі змагалися юніори. Золото у ваговій категорії понад 66 кілограмів здобув Вадим Ковальский, а срібло – Іван Пасич.

Змагання триватимуть впродовж дня. Зі слів Андрія Зінчука, 18 листопада в обідню пору за медаль ще боровся волинський спортсмен Султан Велієв.