Український актор Артур Логай і хореографка з Волині Анна Кареліна стали переможцями нового сезону популярного танцювального шоу «Танці з зірками 2021» (1+1).

Артур родом із Мелітополя (Запорізька область), а Анна – з Турійська, невеликого селища на Волині, пише «Обозреватель».

На шоу Логай і Кареліна часто отримували найвищі бали. Судді називали їх своїми фаворитами та "королями підтримок". Ще до фінального епізоду актор та танцівниця встигли виконати 50 трюків.

Логай розповідав, що вони репетирували навіть уночі. Свою партнерку по проєкту він називав "невгамовною, божевільною та повернутою на танцях".

Сам актор до кар'єри у кіно та серіалах з'явився на телеекранах у ролі учасника проєкту "Х-фактор" (СТБ). Це сталося у 2014 році. Логай пройшов у прямі ефіри та як учасник команди грузинської співачки Ніно Катамадзе посів десяте місце.

Вища освіта зірки не пов'язана з акторством – у нього диплом з міжнародного туризму Запорізької політехніки. Проте 2017-го Артур закінчив кіношколу Ukrainian Film school, після чого почав активно зніматися.

Він грав у серіалах "Київ вдень і вночі", "Чаклунки", "Великі Вуйки", "Наша доктор", "Моя улюблена Страшко", виконав головну роль у серіалі "Сімейний портрет" з'являвся в "Спіймати Кайдаша". Одна з його останніх робіт – роль у "Коли помре кохання".

Артур та його дружина Євгенія, одногрупниця з акторської школи, виховують сина Лева. Знаменитість також має позашлюбного сина Германа від ексдівчини Оксани.

Щодо хореографки-постановниці Кареліної, то вона – чемпіонка України, півфіналістка чемпіонату Європи з бальних танців.

Анна викладала хореографію в Київському національному університеті культури та мистецтв, брала участь у багатьох конкурсах. Її танцювальний досвід становить 22 роки.

Зі своїм коханим Олександром Кареліна у шлюбі з 2020 року.

Під час суперфіналу "Танців з зірками 2021" Логай і Кареліна змагалися з Ольгою Харлан та Дмитром Дікусаром ("срібло"), а також із Костянтином Войтенком та Роксоляною Маланчук ("бронза"). Вони виконали по три танці. Цікаво, що за перші два всі учасники отримали максимальні оцінки, і лише після третього судді поставили перші в ефірі дев'ятки.