В кінці листопада проводяться розпродажі Чорної п'ятниці і незадовго до цього, ПриватБанк в ніч з 6 на 7 листопада оновить програмне забезпечення процесингового центру. У зв'язку з цим буде призупинено роботу Приват24 та банкоматів.

Про це повідомляється на сайті ПриватБанку.

«Ми усвідомлюємо, що це високий сезон купівельної активності, який починається з Чорної п'ятниці і завершується різдвяними розпродажами по всьому світу, і ми турбуємося, щоб шопінг наших клієнтів був комфортним і приносив задоволення», - пояснили свій крок у банку.

Зазначається, що в період оновлення процесингового центру, 7 листопада з 01:00 до 04:30, банк короткочасно призупинить проведення транзакцій за картками, роботу Приват24 для фізичних осіб та Приват24 для бізнесу. У ході технологічної паузи пройдуть і регламентні роботи у мережі банкоматів, терміналів самообслуговування та POS-термінальної мережі банку.

«За даними банку, щорічно обсяги операцій клієнтів з картками ПриватБанку зростають на 20%. На сьогоднішній день процесинговий центр банку обробляє понад 70 тисяч карткових платежів щохвилини», - розповіли у ПриватБанку.