Понад чотири п’ятих усіх тепломереж Луцька перебуває в аварійному стані. І станом на початок опалювального частина лучан залишилася без тепла через пориви на тепломережах.

Ми запитали в речника ДКП "Луцьктепло", чи нараховуватимуть оплату мешканцям з проблемних адрес, що фігурували в новинах про аварійні ситуації, пориви на мережах, відсутність теплоносія. Антон Безносиков у коментарі для ГІТ відповів, що підприємство веде ретельний облік і адрес, і проблем, тому:

Людям не виставлятимуть рахунки за послугу, якої вони не отримали.  

Досі тривають земляні роботи на Кравчука 19, а на вулиці Корольова на період робіт із ліквідації витоку (9 листопада) тимчасово припинять постачання тепла для будинків №8, №10, №12. Понад чотири п’ятих усіх тепломереж Луцька перебуває в аварійному стані. І станом на початок опалювального частина лучан залишилася без тепла через прориви на тепломережах.

Днями завершили роботи на Щусєва 18, Мазепи 8, Гулака-Артемовського 23а, до десятого листопада мають завершити на Богдана Хмельницького 19. Земляні роботи на вулиці Теремнівській завершили вчора, восьмого листопада, проте зварювальні роботи планують встигнути виконати впродовж вівторка, 9 листопада. Через витік на тепловій мережі будинки на Теремнівській 89, 91, 93, 96 залишилися без опалення.