Вихованці гуртка «Цифрова фотографія» КЗПО «Рожищенський БДТ» відзняли відеопривітання військовим ЗСУ до Дня святого Миколая та взяли участь у конкурсі дитячих відеоробіт від Українського державного центру позашкільної освіти.

Відеопривітання розмістили на Ютуб-каналі, де зазначається, що вже третій рік поспіль Український Державний Центр Позашкільної Освіти в рамках «Меморандуму про співпрацю» із Головним Штабом сухопутних військ Збройних Сил України та задля посилення позитивного іміджу українського війська, виступає з ініціативою проведення Всеукраїнського дитячого мистецького проекту «Військові обереги святого Миколая 2021».

Ідея проекту 2021 року: привітати наших захисників у форматі дитячого відеокліпу. Переможця визначать уже 19 грудня за найбільшою кількістю переглядів на каналі.

Як додає, керівник гуртка «Цифрова фотографія» Віталій Шевченко, юні рожищани активно волонтерять допомагаючи військовим ще з 2014 року. Серед акцій ініційованих колективом Рожищенського БДТ – «Патріотів юних рученята захистити хочуть тата» з плетіння маскувальних сіток, «Під Покровою Пресвятої Богородиці» з написання ікон для військовослужбовців ЗСУ, «Під оберегом синьо-жовтого знамена» виготовлення сувенірів у вигляді державного прапора, «Тепло сердець дітей Волині - ровесникам на східній Україні», концерти військовим, листи та багато іншого.

«Дякуємо всім, хто зараз не може бути поряд з родинами наближаючи перемогу та мир в Україні». – зичать колектив та вихованці закладу.

Всіх волинян закликають переглянути та поширити відео, аби кожен військовий відчув тепло і підтримку дитячих сердець.