Команда «V.I.P. Тернопіль», гумористичний колектив, популярний завдяки проєктам «Одного разу під Полтавою», «Країна У», «Танька і Володька» та «Розсміши коміка» на телеканалі ТЕТ, випустила новий кліп про корпоратив.

Про це пише телеканал «ТЕТ».

Гумористичний колектив «V.I.P. Тернопіль» складається з шести учасників: Віктора Гевка, Тетяни Песик, Тараса Стадницького, волинянина Аркадія Войтюка, Дениса Фаріончука та Миколи Борсука.

Новорічний корпоратив - свято, на яке чекають усі працівники світу. Чесно та відверто жадану вечірку показав ВІА «Кіп'яток» у своєму новому однойменному кліпі «Корпоратив».

Жодний новорічний корпоратив не може обійтися без вже традиційних атрибутів: олів’є, шампанське, караоке та дикі танці. Колектив нарешті може розслабитися та відпустити робочі будні. Чим завершується свято - під грифом «Секретно». Адже перше правило корпоративу — «Усе, що сталося на корпоративі, залишається на корпоративі».

І хоча самопочуття наступного дня зовсім не супер, спогади про веселе новорічне свято в колі колег будуть радувати ще довго.