На трасі «Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква» поблизу села Верба Володимир-Волинського району сталася дорожньо-транспортна за участі автомобілів «Volkswagen» та «Mitsubisi».

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Волинській області.

Повідомлення про аварію до рятувальників від чергового поліції надійшло у понеділок, 20 грудня, о 18:52.

Внаслідок аварії 7 людей (з них 3 дітей) отримали травми різних ступенів важкості та були госпіталізовані в Володимир–Волинське територіальне медичне об’єднання (діти після огляду направлені у Волинське обласне дитяче ТМО).

Одну людину, водія автомобіля «Volkswagen», черговим караулом 7-ї ДПРЧ м. Володимир-Волинський ГУДСНС України у Волинській області врятовано – за допомогою гідравлічного аварійно-рятувального інструменту рятувальники деблокували його з автівки.

За повідомленням пресслужби поліції Волині, Mitsubishi Pajero врізався у Volkswagen Transporter T5.

Внаслідок ДТП постраждав 45-річний водій автомобіля Mitsubishi Pajero та четверо його пасажирів, серед яких діти віком 11, 14 та 16 років. Усі жителі міста Львів.

Також постраждав водій Volkswagen Transporter T 5 та двоє пасажирів транспортного засобу. Вони жителі Ковельського району.

У поліції розпочали за цим фактом кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.