Поліція спіймала жінку, яка винесла з відчиненої хати у селі на Маневиччині гроші і коштовності на 30 тисяч гривень. Разом з нею було три спільники, які намагалися втекти на авто.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

У середу, 22 грудня, о 10:37 на лінію 102 надійшло повідомлення з села на Маневиччині: заявники повідомили, що невідома особа винесла з будинку гроші та ювелірні вироби. Зловмисниця проникла в будинок, який був відчиненим, і спокійно забрала ці речі. Всередині спав 9-річний хлопчик, який, прокинувшись, помітив, як жінка сідала в автомобіль зеленого кольору. Дитина сповістила про побачене дорослих, а ті – в поліцію.

Уже через 15 хвилин за кілька кілометрів від місця злочину наряд групи реагування патрульної поліції зупинив автомобіль, який був в орієнтуванні. Всередині перебувало четверо осіб, при одній з жінок виявили гроші та ювелірні вироби.

Наразі транспортний засіб і, ймовірно, крадені речі вилучено.

За цим фактом відомості внесено в ЄРДР за ч. 3 ст. 185 Кримінального Кодексу України. Жінка, яка проникла в помешкання, буде затримана відповідно до ст. 208 КПК України, свою вину визнає.

Правоохоронці встановлюють деталі події та з’ясовують, чи не причетна затримана група до вчинення аналогічних злочинів.