Напередодні новорічно-різдвяних свят люди готуються та прикрашають свої домівки. Майстриня хендмейду Анна Чишій з Володимира показала читачам БУГу один з атрибутів свят, який стане універсальною прикрасою – різдвяний віночок, що може слугувати ще й декоративним елементом у вигляді підсвічника.

Декораторка розповіла про походження такого святкового атрибута, як різдвяний віночок, з чого їх можна виготовити, якими вони бувають і цінову політику такого декору у її виконанні.

Основою нашого віночка послугувало коло, виготовлене із гофрокартону та поліетиленові пакети, які знайдуться у кожної господині. Прикривали її, обмотуючи білим пухнастим дощиком. Як основні елементи декору використали новорічні іграшки у формі цукерок, сердечок та ялинкових шишок.

Доповнювали виріб пофарбованими, натуральними горішками та шишками, також додали менших елементів: ягідок, помпонів, блискучих гілочок та власноруч виготовлених бантиків з мереживної срібної стрічки.

В результаті віночок вийшов дуже гарним, дещо дівчачим, оскільки виготовлений у біло-срібно-рожевих тонах та практичним, бо ним можна прикрасити двері, підвісивши за стрічку, або покласти на стіл і використати, як підсвічник.

Впевнені, що даний святковий атрибут стане чудовою окрасою будь-якого дому і всі охочі зможуть його виготовити власними руками. Пробуйте та експериментуйте, впевненні у вас все вийде.