Відповідно до рішення виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради №454 від 29 листопада оголошено відкритий архітектурний конкурс на кращу концепцію капітального ремонту площі Героїв, який триває з 3 по 29 грудня 2021 року.

Про це повідомляють на сторінці Володимир-Волинської територіальної громади у фейсбуці.

Конкурс проводиться з метою визначення найкращої концепції капітального ремонту площі Героїв у місті Володимирі-Волинському та для того, аби знайти найкраще просторове та композиційне рішення площі із збереженням навколишнього історичного середовища, з урахуванням вимог «Історико-архітектурний опорний план та проект зон охорони пам’яток м. Володимир-Волинський Волинської області». Ділянка проєктування орієнтовною площею 2,5 га розташована у центральній частині міста.

Призовий фонд конкурсу складає 120 000 (сто тисяч) гривень. Визначено три премії за перші 3 призові місця (1 премія 50 тисяч гривень, 2 премія – 40 тисяч гривень, 3 премія – 30 тисяч гривень).

Проєктні пропозиції просять надсилати або принести особисто за адресою: відділ містобудування та архітектури управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради, вул. Устилузька, 17, другий поверх, м. Володимир-Волинський, 44700.

Електронний варіант конкурсної роботи з пояснювальною запискою обов’язково також надсилається на електронну адресу: [email protected] (у темі листа вказати шифр конкурсного проєкту).

Останній термін подачі конкурсних проєктів – до 17 години 29 грудня 2021 року.