У неділю, 14 лютого, у неділю, Луцький міський відділ державної реєстрації актів цивільного стану головного територіального управління юстиції у Волинській області організував захід приурочений до Дня закоханих.

Про це інформують на сайті Луцької міської ради. 

На особливе дійство запросили сімейні пари, які ставали на рушничок щастя у 2018 році. Саме тоді Міністерство юстиції України по усій Україні запустило урядову програму «Кохання поза часом» і надало можливість закоханим парам здійснити свою мрію – одружитися в День Святого Валентина.

«Уже сформована сім’я, ви приміряли на собі роль і чоловіка, і дружини, відбулися у житті як невістка та зять, та вже маєте поважне звання мама і тато», – привітала пари з «шкіряним весіллям» державний реєстратор.

За весільним обрядом запрошені пари залишили свої підписи у Книзі ювілейних весіль, яка, до слова, списана позитивними відмітками святкування і 5, 10, 15, 20, 25 та 50 річниці з дня заснування сім’ї.

Був і весільний вальс, щоправда, особливий – у кого з донечкою на руках, у кого в очікуванні на народження дитини. Келихи шампанського підіймали за кохання – вічне почуття закоханих сердець.

Тамара Калинович, начальник Луцького міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану головного територіального управління юстиції у Волинській області наголосила, що добрі традиції продовжуватимуть та до Дня сім’ї організують цілий бал для закоханих лучан.