У селі Згорани діти не можуть дійти до школи через нерозчищені від снігу дороги.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Волинській області.

У понеділок, 8 лютого, у вечірній час на автодорозі М-07, неподалік села Вишнів, правоохоронці допомогли водію автобуса, в якого замерзло дизельне паливо у транспортному засобі. А у Княгининку поліцейські вивільнили вантажівку із снігового полону, оскільки водій не зміг продовжувати рух через значний шар снігу та застряг.

Сьогодні вранці поліцейські офіцери Головненської територіальної громади в с. Згорани помітили матір з двома дітьми, які добиралися до навчального закладу через нерозчищену сільську дорогу. Поліцейські підвезли сімейство та допомогли дістатись школи безпечно. 

Зазначимо, що на території Волинської області з метою забезпечення ефективної роботи дорожньої снігоприбиральної техніки обмежено рух усіх транспортних засобів на автодорозі Т-18-02 Маюничі-Шклинь між смт Торчин та с. Шклинь, а також великовагових транспортних засобів на автодорогах Т-03-02 Піща-Козин між м. Володимир-Волинський і с. Павлівка та Т-03-05 Нововолинськ-Локачі між с. Павлівка і смт Локачі та Т-03-03 Луцьк-Дубно (в межах області).