До телеканалу «ГІТ» зателефонували представники сторони конфлікту за приміщення колишнього підприємства «Волинь-Лада».

У середу, 17 березня, юристка однієї зі сторін конфлікту Олена Черьомуха повідомила ГІТу, що їм вдалося зайти у приміщення підприємства та вийшла у прямий ефір калалу «ГіІТ». Детальніше – у прямому включенні.

Під час прямого включення Олена Черьомуха повідомила, що у приміщенні знаходяться не місцеві громадяни та намагалася з’ясувати причини їхнього перебування на цій території. Згодом до будівлі увійшли представники іншої сторони конфлікту, яка теж доводить своє право на спірне майно.

Представник опонента – Миколи Кобака, Вадим Матвіїв, зауважив, що майно належить його довірителю, мовляв, доведено в судах. Разом з тим представники обох підприємців сперечалися і щодо адреси, на якій знаходиться будівля та з’ясовували хто насправді має право зараз тут перебувати і володіти спірною будівлею.

Врешті обидві сторони домовилися одночасно залишити приміщення та разом вийшли на вулицю.

Телеканал «ГІТ» готовий вислухати кожного з учасників цієї події та думку глядачів з цього приводу. Долучайтеся до створення новин на нашому каналі і беріть участь в ефірі «Громадського інтерактивного телебачення» - ми відкриті до кожного нашого глядача.