У середу, 17 березня, виконувач обов’язків керівника Волинської обласної прокуратури Олег Губчак представив колективам двох новостворених окружних прокуратур – Камінь-Каширської та Ковельської – їхніх керівників – Сергія Романюка і Юрія Новосада.

Про це пише пресслужба Волинської обласної прокуратури.

Повідомляють, що новопризначені керівники окружних прокуратур успішно пройшли три етапи атестації, під час якої здійснювалося оцінювання за критеріями професійної компетентності, етики та доброчесності. Комісія з добору керівного складу органів прокуратури схвалила їхні кандидатури, відтак вони призначені на посади наказом керівника Волинської обласної прокуратури.

Довідково:

Юрій Новосад народився 05 вересня 1981 року у селі Звірів Ківерцівського району Волинської області.

Вищу освіту здобув у Волинському державному університеті імені Лесі Українки. Доктор юридичних наук. В органах прокуратури – з 2005 року.

До призначення на посаду керівника Ковельської окружної прокуратури очолював Ковельську місцеву прокуратуру Волинської області.

Сергій Романюк народився 20 червня 1991 року у селищі Люблинець Ковельського району Волинської області.

Вищу освіту здобув у Національному університеті «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого».

В органах прокуратури – з 2014 року. До призначення на посаду керівника Камінь-Каширської окружної прокуратури очолював Любомльський відділ Ковельської місцевої прокуратури Волинської області.