У Луцькому НТУ стартувала серія конкурсів краси та грації, мужності та інтелекту – Міс та Містер факультетів. Розпочалася естафета із факультету цифрових, освітніх та соціальних технологій.

Про це пишуть на сайті Луцького національного технічного університету.

За звання кращих змагалися чотири чарівні дівчини та четверо кмітливих юнаків. Усі вони вирізнялися неабиякими талантами, оригінальністю та харизматичністю. Учасники змусили похвилюватися вболівальників, адже кожен із них дивував своїми вміннями і був гідний перемоги.

Традиційно, фантастична вісімка змагалася у трьох конкурсах: «Відеопредставлення», «Таланти» та «Фінальний вихід».

Найбільш очікуваним для глядачів, передбачувано, став конкурс талантів, де учасники мали змогу проявити себе у всій красі. Так відбулося і цього разу, адже молодь дивувала запальними танцями, незабутніми вокальними виступами, грою на барабанах, авторськими піснями та навіть силою…адже один із учасників продемонстрував, як власноруч може зігнути цвяхи та навіть сформувати із них серце.

Оцінювали найкращі якості претендентів на звання Міс та Містера – декан і викладачі факультету ЦОСТ. Вони й обрали кращих представників факультету, які відстоюватимуть ЦОСТ на наступному етапі конкурсу «Король та Королева ЛНТУ».

Отож, Містером ЦОСТ став справжній силач, який фанатіє від спорту – Юрій Солодуха, а титул Міс ЦОСТ стала неймовірної вроди учасниця – Вікторія Павлів.