У понеділок, 22 березня, близько 7-ї години ранку, у місті Луцьку на проспекті Волі трапилась ДТП за участю службового автомобіля патрульної поліції у Волинській області Skoda Rapid. Водій службової машини в’їхав у таксомотор, який зупинився для висадки пасажирів. 

У патрульній поліції Волинської області стверджують, що потерпілих в аварії немає, втім на фото видно, як поруч автомобілів лежить пасажирка таксі. Матір дівчини повідомила, у доньки – забій ребра та синець на пів плеча.

За попередньою інформацією, поліцейська не врахувала дорожньої обстановки та скоїла наїзд на автомобіль Chevrolet Tacuma. Травмованих немає. Автомобілі отримали механічні пошкодження, – пише пресслужба патрульної.

Зазначають, що на водія службового автомобіля склали протокол за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.

Нагадаємо, вранці про цю аварію в фейсбуці написала журналістка Людмила Яворська. У ДТП постраждала її донька, що виходила із таксі. 

Донька проводила подругу на автобус, поверталася додому на таксі. В момент, коли вони вже зупинилися і Надя наполовину вийшла, в них в'їхала патрульна. На щастя, серйозних травм немає. Але усвідомлювати в цей момент, що сталося і яка доля секунди вирішує все...» – написала Людмила.