Близько 5-ї години ранку в середу, 14 квітня, горів легковик «Форд Фокус» у селі Струмівка під Луцьком. Попередня причина загорання – підпал. Легковик належить луцькій медійниці Катерині Дулапчій.

Автомобіль «Форд Фокус» був припаркований на стоянці поблизу будинку потерпілої у селі Струмівка. Транспортний засіб належить 41-річній жительці Луцького району. 

Як повідомило ІА «ВолиньPost», легковик – власність головної редакторки одного з новостворених волинських ЗМІ Катерини Дулапчій. Медійниця пов’язує підпал зі своєю професійною діяльністю. За її словами, зловмисник під’їхав на стоянку на мотоциклі.

На місці події працювала криміналістична лабораторія ГУНП, слідчо-оперативна група Луцького районного управління поліції в повному складі, пожежний експерт. Поліцейські вилучили пожежне сміття, записи з камер відеоспотереження.

Нині вирішується питання про внесення за цим фактом відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Йдеться про пошкодження майна шляхом підпалу.

Проводяться заходи на встановлення осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення. Тривають першопочаткові слідчі дії.