Ольга Шмігель – начальник  відділу зав’язків з громадськістю Управління патрульної поліції у Волинській області – гостя ефіру Громадського інтерактивного телебачення. Говоримо про проєкт «Помічник патрульного» .

Проєкт "Помічник патрульного", який увійшов у ТОП-10 конкурсу "Найкращі практики молодіжної роботи — 2020" розпочався і в 2021 році.
Віднині заняття відбуватимуться у 22 школі міста Луцька. До нього долучилися 15 учнів із 8-10 класів, які виявили бажання познайомитися із діяльністю патрульної поліції та долучитися до створення безпечного освітнього середовища в навчальному закладі.
Під час проєкту учні зможуть безпосередньо від патрульних дізнатися про службу, налагодити співпрацю із поліцейськими, отримати консультації, поради та відповіді на всі питання, які цікавитимуть.
7 квітня, інспектори із відділу зв’язків з громадськістю провели заняття-знайомство з учнями, розповіли про те, як варто спілкуватися із поліцейськими та розглянули ситуації, які можуть трапитися в реальному житті.
Організатори проєкту: управління патрульної поліції у Волинській області, Волинська обласна бібліотека для юнацтва та Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

Ведуча  - Ярослава Савош.