Військовослужбовці військової частини 1141 приступили до патрулювання вулиць Луцька на новому спецавтомобілі, призначеному для виконання завдань з охорони громадського порядку.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці військової частини.

Мікроавтобус, який гвардійці отримали напередодні, виготовлений на базі автомобіля Ford Tranzit. Він має 13 посадкових місць, оснащений бортовим комп’ютером, цифровим зв’язком, відеореєстратором, світло-акустичними панелями, сигнально-гучномовним пристроєм, а також захисними решітками лобового скла, вікон, ліхтарів та силовим бампером.

Виготовлений мікроавтобус коштом державного бюджету на замовлення Національної гвардії України з урахуванням сучасного досвіду несення служби.

Військовослужбовці частини уже відчули переваги нового автомобіля під час перших виїздів на патрулювання Луцька: він досить маневровий в умовах міста і дозволяє швидко реагувати на різні виклики, – йдеться в дописі.

Довідково: наприкінці 2020 року Національна гвардія України отримала 58 спеціалізованих оперативних мікроавтобусів СКС-FT3 на базі автомобілів Ford Transit, які на початку 2021 року були введені в експлуатацію. Мікроавтобуси отримали військовослужбовці Києва, Одещини, Львівської, Харківської та Дніпропетровської областей.