Вкінці березня лучанин злив у мережу відео грубого порушення водієм автомобіля «Ford» правил дорожнього руху. Він просив поліцію віднайти та покарати порушника. Патрульні з'ясували, що автомобіль належить підприємству. 

Про це повідомила пресслужба патрульної поліції Волинської області.

Нагадаємо, на відео, яке датоване 26-м березня, видно, як водій, керуючи транспортним засобом на вулиці Рівненській, здійснює обгін, при цьому перетинає подвійну суцільну лінію розмітки, чим порушує ПДР.

У четвер, 1 квітня, близько 13-ї години, під час патрулювання на автодорозі Н-22 (Устилуг – Луцьк – Рівне), у населеному пункті Піддубці, патрульні виявили вказаний транспортний засіб, який причетний до вказаного адміністративного правопорушення.

Вартові порядку зупинили автомобіль. За кермом перебував 30-річний чоловік, у якого не було при собі реєстраційного документа на авто. Він пояснив, що до події, яка висвітлена у відео, відношення не має. Оскільки автомобіль належить підприємству і ним керують інші особи.

Патрульні на водія склали постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі реєстраційного документа на транспортний засіб) КУпАП.

Про подію обіцяють повідомити власника транспортного засобу для притягнення причетних осіб до адміністративної відповідальності.