Пожежа спалахнула в житловому будинку в Луцьку на вулиці Шевченка у середу, 21 квітня, близько 19-ї години. Після ліквідації загорання в помешканні виявили тіла трьох людей: 35-річної жінки, її матері 1957 року народження і сусіда-чоловіка 1952 року народження.

Про пожежу повідомив у фейсбуці речник управління ДСНС України у Волинській області Володимир Нестеров.

Повідомлення про загорання надійшло о 19:19.

Для ліквідації пожежі працювали рятувальники 2-ї та 25-ї Державних пожежно-рятувальних частин та Оперативно-координаційний центр головного управління ДСНС України у Волинській області – всього 3 пожежних авто, близько 15 рятувальників.

На місці пожежі виявили тіла трьох загиблих.

Через сильне задимлення всередині будівлі рятувальники працювали в спеціальних апаратах на стисненому повітрі для захисту органів дихання та зору.

 У квартирі, охопленій вогнем, бійці ДСНС виявили тіла Тетяни М., 1957 р.н., та Володимира К., 1952 р.н., а за декілька хвилин – тіло 35-річної доньки загиблої.

Пожежу локалізували о 19:42, ліквідували – о 20:10. Вогнем знищені вхідні двері в житловий будинок, вікно, пошкоджена дерев’яна сходова клітка в коридорі.

Причину пожежі та обставини загибелі людей встановлюють. На місці події працювала спеціальна комісія, до складу якої увійшли працівники дослідно-випробувальної лабораторії. За попередніми даними, пожежа трапилася внаслідок необережності під час куріння загиблого чоловіка.