Лучанка Валентина Вербова пропонує створити новий сквер з алеєю на міській земельній ділянці, що між будинками на вул. Кравчука, 11 Г і вул. Зацепи, 1 та вул. Зацепи, 3-3в.

Відповідну петицію мешканка зареєструвала на сайті місцевих петицій 26 квітня. 

Свою пропозицію лучанка обґрунтовує тим, що наявний сквер Героїв Майдану, що став місцем постійного відпочинку лучан, переважно молодшого віку, все більше зазнає навантаження:

• за останній час в сквері з’явились: мотузкова стежка (альпіністська дорога), дитячий майданчик з гойдалками, пересувне кафе та прокат велосипедів;

• поруч з цим сквером здається в експлуатацію новий житловий будинок, що також збільшить кількість постійних відвідувачів скверу.

«Дворові ж майданчики за своїм призначенням використовуються для малолітніх дітей та їх доглядальників. Люди старшого віку, в певній мірі, обділені можливістю посидіти на лавочках та поспілкуватися», – пише пані Валентина.

Станом на 9:00 28 квітня петицію підписали 44 мешканці міста. До кінця збору підписів залишилось 12 днів. Нагадаємо, для того, аби петицію розглянула Луцька міська рада, вона має зібрати не менш ніж 300 підписів.

Фото ілюстративне