Луцька «Волинь» у 24-му турі чемпіонату України з футболу в першій лізі зустрілася із житомирським «Поліссям». Матч закінчився перемогою господарів – 1:0.

Гра відбулася в четвер, 29 квітня, на центральному стадіоні Житомира. 

До цього поєдинку волиняни перебували на 5-й сходинці турнірної таблиці, а житомиряни – на 10-й, відстаючи від «червоно-білих» на 12 очок.

Волиняни пропустили вже на 7-й хвилині. Після вкидання з ауту наш захисник переправив м’яча голкіперу, але Владислав Леванідов затягнув з ударом в поле, і нападник господарів Станіслав Коваль вибив у нього м’яч з ніг у ворота – 1:0.

У першому таймі ударів по воротах суперника завдавали Протасов і Сімінін, але не влучили в ціль.

Гості допускали чимало браку при передачах. Здавалося, вони борються із незручним полем, суперником і собою. 

В’яла гра продовжилася і в другій 45-хвилинці.

На 64-й хвилині волиняни здобули чисельну перевагу: за фол останньої надії з поля вилучили гравця «Полісся» Дениса Галенкова. Богдан Оринчак вривався у штрафний майданчик суперника після хорошої розрізної передачі. Захисник збив його з ніг і побачив перед собою червону картку.

Але штрафний удар Оринчак змарнував, вдаривши легенько «щічкою» в стінку.

«Волинь» намагалася вирівняти становище. На 79-й хвилині гості подавали серію кутових. Після одного з них Приндета бив головою. М’яч вдарився об землю і відскочив під поперечину, звідки його витягнув голкіпер «Полісся».

Декілька разів навішував у штрафний майданчик житомирян Сімінін. Але м’яч не долітав до гравців атаки і ставав легкою здобиччю господарів.

На 90-й хвилині воротар житомирян витягнув м’яча з ближнього кута після удару волинян зі штрафного. Суддя компенсував 3 хвилини, але й цим часом «червоно-білі» не скористалися бодай би для того, щоб зрівняти рахунок.

1:0 – перемога «Полісся».