У неділю, 4 квітня, надвечір у Нововолинську помер Євген Павлович Кліндухов. Він викладав історію у ВПУ, автор багатьох краєзнавчих праць. Остання – про княже село Будятичі.

Про це написала у фейсбуці місцева журналістка Наталія Камишнікова.

«Хворів довго – онко. Але, скільки міг, був активним і принциповим. Ховають у понеділок о 12-й. Прощання на вул.Маяковського, 35», – йдеться у дописі.

За словами Камишнікової, усі скромні кошти родини йшли на лікування. Тому вона просить переказати посильну суму синові: карта Приватбанку 51 68 75 74 09 40 57 11 – Кліндухов Іван Євгенійович.

Співчуття родині історика-краєзнавця, активіста національного відродження висловив міський голова Нововолинська Борис Карпус.

«Помер Євген Павлович Кліндухов – знана людина у Нововолинську й за його межами. Викладач історії Нововолинського ВПУ №1, Відмінник освіти України, краєзнавець-дослідник, активний учасник і один з керівників українського просвітницько-культурного і національного відродження у Нововолинську, ексдепутат Нововолинської міської ради, автор багатьох книг», – пише Борис Карпус у фейсбуці.