Батько не виконував батьківських обов'язків, а матір відправили на примусове психіатричне лікування: на Волині із сім'ї вилучили дівчинку.

Про це пише Ювенальна превенція у ГУНП України у Волинській області.

У вівторок, 6 квітня, інспектор сектору ювенальної превенції відділу превенції Ковельського РУП ГУНП у Волинській області капітан поліції Марина Сметюх, дільничний офіцер поліції ст. лейтенант поліції Роман Оліферук, педагогічний працівник, спільно зі службою у справах дітей при Сереховичівській територіальної громади вилучили у матері з психічними розладами дитину.

Повідомляють, що сім'я перебуває на обліку в служби у справах дітей та де переважали обставини, що загрожували життю та здоров'ю малолітньої дитини та її розвитку.

Виходячи з її індивідуальних особливостей та потреб, оцінюючи рівень безпеки для дитини, вилучили та помістили малолітню дівчинку до Волинського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей. 

Її матір відправили на примусове психіатричне лікування, а на батька склали адміністративний протокол за невиконання батьківських обов'язків, щодо виховання малолітньої дитини.