У середу, 7 квітня, на Театральному майдані Луцька прощаються із загиблим в зоні проведення ООС лучанином Сергієм Сулимою.

Про це йдеться в прямому включенні на Громадському Інтерактивному Телебаченні.

Нагадаємо, в зоні проведення ООС загинув житель міста Луцька, головний сержант гірсько-штурмового взводу гірсько-штурмової роти військової частини А3892 – 41-річний Сергій Сулима.

Зазначимо, спершу в Свято-Троїцькому кафедральному соборі відбулося відспівування загиблого в зоні проведення ООС. Об 14:20 почалася громадянська панахида на Театральному майдані. Тут зібралися лучани, представники міської та обласної влади, рідні й знайомі загиблого, духовенство.

У Луцьку в середу, 7 квітня, оголосили День жалоби. На знак скорботи мали б приспустити Державний Прапор України з чорною стрічкою на адміністративних приміщеннях міської ради, підприємств, установ, організацій державної, комунальної та інших форм власності на території міста.

У цей день також заборонено звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті.