Відійшов у вічність доброволець батальйону «Айдар», учасник Революції гідності, керівник громадської організації «Ковельська спілка учасників бойових дій на сході України» Євген Селін.

Про це написала у фейсбуці Світлана Кириліна-Філіппова. 

«Жека, ти пройшов війну, але підступна хвороба тебе забрала!!! Вічна тобі пам’ять, Друже!!! У Жеки лишилася дружина та маленький синочок, це номер карточки – Любов Селіна 5168 7574 0743 8144, давайте разом допоможемо!!!» – йдеться у дописі.

У вересні 2014 року ТЦК «Ковель» у сюжеті про бойового офіцера розповідав: «Він не раз дивився смерті в обличчя. Вийшов з оточення, хоча його вже двічі поминали. Євген Селін на передовій східного фронту – з початку травня. В «Айдар» пішов добровольцем. Прямо з Майдану. Відверто зізнається: після відпустки – знову на лінію фронту».

«Я по-іншому просто не можу. Дивіться на цих ось молодих мам, які от тут з колясочками гуляють. Мені б дуже не хотілося, щоб тут десь рвонула якась ракета з «Граду», або прилетіло пару мін. І якщо я буду там хнюпити носа, відсиджуватись в кущах, ховатися і розкисати, то скоро ворог постукає і в мої двері. І от тут задача війська – цього не допустити», – говорив командир роти батальйону «Айдар» Євген Селін.

Довідково. Євген Геннадійович Селін у 2014 році пішов на фронт добровольцем з Майдану. Служив у батальйоні «Айдар». 29 вересня 2014 року – за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни, відзначений – нагороджений орденом «За мужність» III ступеня.