У центрі міста Рожище безпритульні собаки покусали двох дітей. Відбиваючись від псів, одна з дівчаток мало не втрапила під машину. У лікарні кажуть, що випадок не поодинокий, безліч людей звертаються в медзаклад після нападу собак в центрі міста.

Про це у фейсбук-спільноті «Нетипове Рожище» написала Тетяна Білецька.

За словами жінки, вчора дві її доньки вирішили покататися на велосипеді. Проїжджаючи біля магазину «Люкс», на дітей накинулася зграя безпритульних собак, які бігають центром міста. 

«Старша донька так відбивалася, що мало не потрапила під машину. Вкусила собака і одну, і другу доньку. Я думаю, кожна мама розділить мої переживання. Це було жахливо. Ми швидко поїхали в лікарню. Дітей поклали та зробили прививку від сказу», – йдеться в дописі.

Жінка додає, що в лікарні їй сказали, що звернень від людей, яких у центрі міста покусали безпритульні пси, дуже багато. 

Не розумію, чому наша місцева влада не вирішує цього питання? Наша ситуація відбулася в центрі міста , де безліч камер, тому я думаю, якщо переглянути вчорашні відео, буде прекрасно видно , що це за собаки, і буде зрозуміло, що бігають вони там вже не один день. Діло навіть не в тому сказі. Можливо, ті собаки й привиті (а може й не привиті). А якби дитина попала під машину? Яку прививку тоді треба було б колоти ще? І чи помогла б прививка тоді взагалі? В кого ще були такі ситуації, прошу написати. Потрібно згуртуватися і вирішити цю проблему раз і назавжди, якщо наша влада не може дійти толку в цьому питанні. Заява була написана. Якщо не приймуть міри – то будемо йти далі! – пише Тетяна Білецька.