Луцький міськрайонний суд виніс вирок водієві ТзОВ «Луцькспецбуд», який у Дніпропетровській області вбив чоловіка під час суперечки.

Про це повідомляє ІА «Волинські новини».

У жовтні 2019 року в місті Новомосковську на території одного з підприємств декілька водіїв організували застілля, аби відсвяткувати День автомобіліста. Під час розпивання алкогольних напоїв один із водіїв, працівник ТзОВ «Луцькспецбуд», посперечався з іншим кермувальником через 500 доларів США, які той йому заборгував.

Потому працівник луцького підприємства взяв зі стола ніж та підійшов ззаду до боржника та вдарив його у лопатку, під руку. Інші водії забрали в нападника ніж, покликали медсестру, яка й викликала на місце події «швидку».

Постраждалого в тяжкому стані забрали в лікарню, де він помер. Згідно з висновком експертизи¸ причиною смерті стала глибока різана рана правого плеча з пораненнями глибокої артерії і вен, що призвело до гострої крововтрати.

У суді сам обвинувачений визнав свою вину частково, мовляв, ненавмисно махнув ножем. Та додав, що не пам’ятає, чому виник конфлікт, адже того дня вжив 15 таблеток знеболювального засобу та пив алкоголь.

Оскільки вину чоловіка вдалося встановити зібраними доказами, суд призначив йому сім років позбавлення волі. Та стягнув на користь дружини загиблого 290 000 гривень матеріальної шкоди.