Жінка, яка знайшла 3-річну дівчинку із собакою, яких розшукували поліція, кінологи та сотні небайдужих, розповіла, де була дитина. 

Про це пише пресслужба ГУНП у Волинській області. 

Нагадаємо, повідомлення про те, що в Маневичах зникла дитина, поліція отримала вчора, близько 20.30 год. 3-річна дівчинка пішла в невідомому напрямку разом з вівчаркою, з якою нерозлучна. Через кілька хвилин мати помітила її відсутність і одразу сповістила поліцію. 

На щастя, дівчинку, яка заблукала з собакою, помітила небайдужа місцева мешканка і забрала до себе. На той момент на пошуки дитини вийшли вже сотні місцевих мешканців, тому інформація про пошуки поширилася швидко.

Ось що розповідає про випадок пані Любов: «Надворі сутеніло, деякі мої діти гралися на вулиці, я виглянула у вікно і побачила незнайому дівчинку з собакою. Ми злякались тварини, але та була спокійна. Я забрала дівчинку в будинок, зігріла, переодягла, бо вона змокла, згубила взуття. Потім запропонувала піти шукати маму, але сусіди її не впізнавали. Дівчинка назвала своє ім’я та імена батьків».

Згодом приїхав чоловік громадянки і також спробував розшукати батьків. Але від інших людей почув, що всіх підняли на пошуки зниклої дівчинки, тому дізнався адресу та привіз її цілою й неушкодженою додому.