Після того, як рятувальники визволяли людей, які застрягли на «Чортовому колесі» в Луцьку зупинили роботу декількох атракціонів.

Про це в фейсбуці повідомив розповів директор із розвитку Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки Павло Цапюк.

Інформують, що зупиняють атракціони, які належать до розряду «30+» і при цьому під час роботи піднімають людей на висоту.

Керівництво парку прийняло рішення не просто полагодити «Колесо огляду», а зупинити експлуатацію ще двох старих комунальних атракціонів: Орбіти та Сюрпризу.

Лише після повної повторної детальної експертизи кожного гвинтика цих качель, після повторної перевірки великою вагою і після повторного висновку експертизи про їхню безпечність, ми приймемось за поліпшення їхнього естетичного вигляду і пустимо в експлуатацію, – йдеться в дописі.

Наразі ж і далі працюватимуть атракціони значно меншого рівня екстриму, швидкості обертання і т д:

  •  автодром,
  •  вальс,
  •  веселі гірки,
  • доросла ланцюгова та дитяча фігурна та ланцюгові каруселі.

Нагадаємо, на колесі огляду в Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки в Луцьку на висоті застрягли люди. За даними ДСНС області, на колесі у момент зупинки перебували 12 людей, з них шість – діти.

Людей зі зламаного колеса огляду діставали з допомогою пожежної драбини.