У відомого луцького архітектора Миколи Голованя побував 71-річний босоногий турист Володимир Несін, який пішки відвідав 100 країн, зі своєю дружиною індіанкою.

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці поет і волонтер Микола Більшевич.

«Володимир Нєсін з дружиною індіанкою на 25-му році ходьби босоніж на 150-й тисячі км дійшов до того, хто стільки ж виходив в своєму будинку», - йдеться у дописі.

Довідково. Володимир Петрович Несин - відомий мандрівник. Народився 13 січня 1950 року у Білорусії в селі Попина. Незабаром його батьки по заклику партії переїхали в Казахстан на освоєння цілини, де Володимир і прожив до 27 років.

У 1977 році з патріотичних і романтичних міркувань разом з дружиною і трирічною дочкою переїхав на північ для освоєння Самотлорского родовища. У місті Нижньовартовськ працював водієм, а також на громадських засадах організував секцію САМБО. За 11 років проживання на півночі під час відпусток разом з сім'єю, друзями і учнями ходив в гірські походи і. таким чином побував майже в усіх республіках СРСР.

У 1988 році вирішив подивитися Далекий Схід, для чого переїхав жити в місто Александровск-Сахалінське. Рік працював учителем фізкультури, потім заснував секцію САМБО і перейшов працювати в ДЮСШ. Вже через рік команда самбістів з успіхом виступала на обласних і регіональних змаганнях. Під час літніх канікул Володимир Петрович організовував для своїх учнів походи по Сахаліну, Курильським островам, в Казахстан.

У 1996 році коли загальний трудовий стаж склав 25 років, звільнився і почав подорожувати за межами колишнього Радянського союзу, пересуваючись в основному пішки. У 1999 році будучи в Австралії отримав паспорт «Громадянин світу». Перші дорожні замітки з'явилася в Сахалінських газетах в 1997 році, перша книга видана в Москві в 2006 році. На сьогодні пішки пройдені більше 100 країн світу.