У 25-му турі чемпіонату України з футболу в першій лізі луцька «Волинь» зустрічалася в гостях із краматорським «Авангардом». Матч закінчився перемогою «Авангарду» – 2:1.

Гра відбулася у Краматорську на стадіоні «Прапор» у п’ятницю, 7 травня.

«Волинь» вийшла на поле в такому складі: Неділько (к), Мартинюк, Приндета, Войтіховський, Цюпа, Приймак, Рябов, Шарпар, Ляшенко, Протасов, Оринчак.

Після прикрої помилки в Житомирі Леванідова в рамці воріт замінив Неділько. На матч «хрестоносців» вивів тренер Ярослав Комзюк, хоча, як запевнив пресаташе клубу Дмитро Кузнецов, головний тренер Василь Сачко виїхав до Краматорська з командою.

«Червоно-білі» відкрили рахунок вже на 11-й хвилині. Протасов навісив з лівого краю, і Приймак головою замкнув передачу. Воротар тільки спостерігав, як м’яч влетів у дальній від нього кут.

«Хрестоносці» мали в першому таймі нагоду збільшити рахунок, але удар по центру Протасова голкіпер відбив.

Господарі намагалися вирівняти гру. В одному з епізодів їхній гравець виходив сам на сам з Недільком, але Віталій прочитав цей задум і вчасно ліквідував загрозу.

У другому таймі волиняни домінували на полі, але в завершальній стадії атак діяли беззубо.

На 71-й хвилині Приймака замінив Амбросій Чачуа. На 78-й хвилині замість Протасова на поле вийшов Юрій Коломоєць.

Хрестоносці не змогли забити другого гола, натомість пропустили в свої ворота. На 80-й хвилині прикрої помилки припустився Приндета. Вибиваючи м’яча, якого отримав від Чачуа, він влучив у Синицького, той підібрав круглого, ввійшов з правого краю у штрафний, відтягнув на себе Неділька, віддав пас Скотаренку, який точно переправив шкіряну кулю у ворота. Гравець «Волині», який підстраховував воротаря, нічого не зміг вдіяти.

На 87-хвилині замість Оринчака на поле вийшов Нкололо.

На 90-й хвилині Синицький знову перехоплював м’яча, якого гравці «Волині» пасували до своїх воріт. Синицький увірвався в штрафний майданчик, зачепився за Приндету. Суддя показав на 11-метрову позначку.

Пенальті чітко реалізував Толочко – 2:1 на користь «Авангарду».

Арбітр компенсував у матчі 4 хвилини, але волиняни не змогли створити жодного моменту.