Вчора, 31 травня, близько 23-ї години, луцькі патрульні зупинили автомобіль Mercedes-Benz E220, в якого не працювала права фара ближнього світла.

Про це пише пресслужба патрульної поліції Волинської області.

Під час спілкування із водієм, інспектори виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на визначення стану сп’яніння на місці події показав позитивний результат – 1,19 проміле, що майже в 6 разів перевищує допустиму норму.

У Ковелі ж патрульним надійшло повідомлення про те, що чоловік у стані сп’яніння вчинив ДТП. Патрульні прибули на вулицю 22-го січня і виявили заявника, який розповів, що Mercedes-Benz Actros із напівпричепом Fruehauf, рухаючись заднім ходом, здійснив наїзд на перешкоду, а саме на металевий паркан, в результаті чого автомобіль та паркан отримали механічні пошкодження. Заявник зауважив, що керманич вийшов із автівки і мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Однак пройти огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння водій відмовився.

Згодом ковельські патрульні зупинили автомобіль Ford Transit, який порушив п. 9.2 (б) ПДР. Під час спілкування із кермувальником інспектори виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на визначення стану сп’яніння показав результат у 1,14 проміле, що майже в 6 разів перевищує допустиму норму.

На усіх водіїв патрульні склали адміністративні матеріали за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) та інші адміністративні матеріали, відповідно до вчинених правопорушень.