Свято останнього дзвоника в усіх школах громади відбудуться 8 червня. Опублікували графік проведення святкових лінійок у загальноосвітніх навчальних закладах.

Про це інформують на сайті Володимир-Волинської міської ради.

У загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 лінійка для 4,9,11-х випускних класів розпочнеться о 9.30. Для решти класів – в індивідуальному порядку.

У загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 лінійка для 4,9,11-х класів відбудеться о 10.00. Для решти класів – в індивідуальному порядку.

У навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 – ліцей» святкова лінійка з нагоди останнього дзвоника відбудеться о 10.00 лише для випускників 11-х класів. Для решти класів – в індивідуальному порядку.

У гімназії імені О. Цинкаловського свято останнього дзвоника розпочнеться о 9.40 для випускників 9 та 11-х класів. Для решти класів – в індивідуальному порядку.

У загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 імені Анатолія Кореневського лінійка для 4, 9, 11-х випускних класів розпочнеться о 9.00. Для решти класів святкові заходи відбудуться в індивідуальному порядку о 10.00.

У загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів села Суходоли останній дзвоник пролунає для усіх учнів школи о 10.00.

У загальноосвітній школі І ступеня села Новосілки та ЗОШ І-ІІІ ступеня села Ласків святкові лінійки відбудуться о 10.00 для учнів усіх класів.