Матч між збірними Данії та Фінляндії на Чемпіонаті Європи з футболу у суботу, 12 червня, у Копенгагені перервали після того, як раптово на полі знепритомнів данський півзахисник Крістіан Еріксен. Медики на полі намагалися реанімувати 29-річного футболіста, йому робили непрямий масаж серця.

Про це пише «Дойче Велле».

Гру перервали через «медичний нещасний випадок», повідомив Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА). Диктор на стадіоні закликав глядачів залишатися на своїх місцях до подальшої інформації. Інцидент стався на 43-й хвилині гри без стороннього впливу на гравця. Через десять хвилин після того, як Еріксен знепритомнів, гравці збірної Фінляндії пішли з поля. Данські футболісти залишалися біля свого товариша. Півзахисника підімкнули до пристроїв, щоби знову не було зупинки серця. З кисневою маскою та з розплющеними очима футболіста вивезли з поля і доправили до лікарні. Згодом в УЄФА повідомили, що стан Еріксена стабілізувався після доправлення до лікарні, він перебуває при тямі. 

Крістіан повідомив, що почувається краще та попросив данців продовжити зустріч з Фінляндією. Матч таки продовжили через 1 годину 48 хвилин вимушеної перерви. Догравали з того моменту, коли арбітр зупинив зустріч.

Після відновлення матчу збірна Фінляндії змогла забити гол (на 60-й хвилині відзначився Йоел Пог'янпало) та втримала перемогу (воротар фінської збірної Лукас Градецький зміг взяти пенальті).

1:0 на користь Фінляндії. 

На фото: гравці збірної Данії оточили Крістіана Еріксена, якому надають допомогу лікарі.

Відео нещасного випадку на полі: