Луцький міський голова Ігор Поліщук дізнався, що луцькі перевізники підзаробляють перевезеннями працівників заводу «Кромберг енд Шуберт». Тож мер Луцька наполягає на перевірці.

Про це йдеться на сайті Луцькради. 

На оперативній нараді у вівторок, 15 червня, мер Луцька доручив до кінця місяця  здійснювати перевірки громадського транспорту в посиленому режимі.

«З порушниками будемо розривати договори. Сьогодні є люди, які бажають займатися перевезеннями у Луцьку. Хто не бажає чи не може, хто хоче разом з міським маршрутом обслуговувати завод «Кромберг енд Шуберт», то нехай цим займаються десь в іншому місці», – сказав Поліщук. 

За словами міського голови, стало відомо, що ті водії, які працюють на міському маршруті, ще й обслуговують «Кромберг енд Шуберт».

Виїжджає о 5-й годині, їздить по селах і збирає людей. Везе на завод, потім обслуговує міський маршрут, а потім вночі ще розвозить людей з другої чи третьої зміни. А де безпека руху? Водій по 14-15 годин за кермом. А потім ми бачимо, що постійно стаються дорожньо-транспортні пригоди. Яка може бути концентрація уваги водія, який 14-16 годин за кермом провів? Необхідно провести перевірку за цим фактом: так це чи ні? І «Укртрансбезпека» нехай перевіряє, – наголосив він.