У жахливій аварії, яка трапилась у селі Боголюби Луцького району, загинули двоє чоловіків. Ним виявились клірик Свято-Покровського храму архідиякон Роман (Ярослав Сергійович Тюканька) та Назарій Мільковський, студент Волинської духовної семінарії.

Про це інформаційному агентству ВолиньPost розповіли у пресслужбі Волинської єпархії УПЦ «МП».

Нагадаємо, що трапилась дорожньо-транспортна пригода сьогодні, близько 5 години ранку. Лучанин, перебуваючи за кермом легковика ВАЗ, ймовірно, не вибрав безпечну швидкість руху та зіткнувся із меліоративною трубою.

Автомобіль декілька разів перекинувся та злетів у кювет. Водій та один із пасажирів, житель Камінь-Каширщини, загинули на місці події. Іншого пасажира – мешканця Камінь-Каширського району, із травмами госпіталізували.

На сайті «Православна Волинь» опублікували фото загиблих.

Просимо молитов за новопреставлених клірика свято-Покровського храму архідиякона Романа (Тюканька Ярослава Сергійовича) та р. б. Назарія (Мільковського Назарія Олександровича) студента Волинської Духовної Семінарії. Від імені керуючого єпархією Архієпископа Нафанаїла, духовенства та вірян висловлюємо співчуття усім рідним новопреставлених рабів Божих, – йдеться в повідомленні.