Вісім лисенят, яких намагався продати браконьєр у Ковелі, готують до повернення в дику природу. Наразі вони перебувають у притулку.

Про це пишуть на сторінці громадської організації захисту тварин «UAnimals».

Нагадаємо, ковельські зоозахисники на початку травня затримали чоловіка із лисенятами, яких той планував продати. Небайдужі люди дізнались, що продавець перебуває у Волинській області та домовилися про зустріч, аби «придбати» усіх тварин. Завдяки зоозахисникам команди «Kovel Animals» чоловіка вдалось упіймати на гарячому та викликати на місце патрульних.

«Пам'ятаєте, минулого місяця активістам вдалося врятувати 8 лисенят, на яких чекала доля притравочної станції або життя в невідповідних умовах чиєїсь квартири в ролі оригінальної іграшки? Так-от, наразі, завдяки UAnimals, всі вони в притулку Save a fox, де їх уже готують до повернення додому – в дику природу. І це просто неймовірна новина, адже таких тварин, вилучених із природи, рідко вдається повернути. Але цим малюкам справді пощастило – вони не встигли «звикнути» до людей і лишилися дикими», – йдеться у дописі зоозахисників.