У середу, 23 червня, рятувальники Волині здійснили 60 виїздів. Хибних викликів – 4. Зокрема, на території області горіли три хати, а в Луцьку – квартира.

Про це пише пресслужба ДСНС у Волинській області.

Так, 23 червня о 05:55 до Служби «101» надійшло повідомлення про пожежу в цегляному житловому будинку та цегляній господарській будівлі на вул. Річна в м. Володимир-Волинському. Ймовірна причина пожежі: коротке замикання електромережі.

О 10:28 до Служби «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в селі Підкормілля Любешівської сільської громади Камінь-Каширського району. Через сильне задимлення рятувальники працювали у складі ланки газодимозахисної служби. Ймовірна причина пожежі: порушення правил технічної експлуатації електричного приладу.

О 14:49 до Служби «101» надійшло повідомлення про пожежу дерев’яного житлового будинку в селі Сапогове Луцької міської громади. Ймовірна причина пожежі: порушення правил пожежної безпеки при експлуатації газової печі.

О 15:15 диспетчер Служби порятунку «101» отримав повідомлення про пожежу в однокімнатній квартирі житлового будинку на вул. Ковельській у м. Луцьку. Ймовірна причина пожежі: коротке замикання електромережі.