У неділю, 27 червня, у Луцьку відбудеться святкування Дня молоді.

Про це повідомляє пресслужба Департаменту молоді та спорту при Луцькій міській раді.

Відтак, з 10:00 до 20.00 на проспекті Молоді лучан очікує супер-крутий інтенсив від новопредставленої Молодіжної ради Луцька.

О 17.00 стартує молодіжний концерт, який триватиме до 22.00.

Серед заходів Молодіжної ради будуть представлені: презентація-обговорення стратегії молодіжної політики; діяльність локацій під назвами: «Здоров’я та розвиток спорту», «Культура та мистецтво», «Безпека», «Розвиток молодіжного підприємництва» (тематичні семінари, інтерактивні лекції, панельні дискусії, майстер-класи за участі відомих лекторів, представників молодіжних громадських організацій та наукової спільноти).

З 9.00 на спортивному майданчику по вулиці Глушець (зліва від входу в парк) лучани та гості міста зможуть спостерігати за турніром з баскетболу. Також можна буде отримати не тільки заряд бодрості, а й призи від партнерів.

З 16.00 до 19.00 у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки відбудеться фестиваль вуличної культури і спорту «Все вирішує твоє рішення».

У Центральному парку Луцька буде представлено понад 10 локацій, на кожній з яких лучанам будуть показувати та розповідати як корисно і весело можна проводити час на вулиці.

Також працюватимуть: веслування та байдарках та переправи; брейк-данс від клубу; майстер-клас зі стрільби з луку; майстер-клас з диск гольфу; мистецький пленер та лендарт; клуб розмовної англійської; вікторини від учасників проєкту «Помічник патрульного» та багато іншого.

З 16.00 для лучан відкриє свій простір Луцький міський молодіжний центр, оскільки саме поблизу центру відбуватиметься мистецький пленер «Мелодія барв». Спочатку тут працюватимуть художники, а згодом розпочнеться концерт класичної музики, а ще пізніше всі бажаючі матимуть можливість приєднатися до музичного квартирника та зіграти свої улюблені мелодії на своїх музичних інструментах.

О 17.00 стартує молодіжний концерт, який триватиме до 22.00. Тут усі відвідувачі святкування точно знайдуть пісні до душі. Лунатимуть як ліричні композиції, так і драйвові; виступатимуть як сольні артисти, так і гурти. Буде і класика, і рок-музика.

Серед відомих виконавців на святковому концерті будуть представлені Ірина Котлицька, Марія Хурсенко, Віталій Костюк, гурти «Solar Blooms», «One light inside», шоу барабанів «ГАРАЖ».