У Києві підписано договір про співпрацю між луцьким ДЮФК «Адреналін» та київським ДЮФШ «Динамо».

Про це йдеться на сайті ДЮФК «Адреналін».

Клуби будуть співпрацювати у сфері популяризації спорту, відбору талановитих дітей до секції футболу та їх підготовки за місцем проживання. Завдяки підписаному договору вихованці ФК «Адреналін» зможуть потрапити безплатно на перегляд та навчання у ДЮФШ «Динамо».

Угода між клубами розрахована на два роки з можливістю пролонгації.

«Партнерська угода з «Динамо» піде на користь і нам, і киянам. Адже динамівські тренери будуть запрошувати нас до себе, ділитися досвідом з нами, а також проводити тренування для дітей нашого клубу у Луцьку. Футболісти нашого клубу будуть мати можливість проводити спільні спаринги та тренувальні збори з з «біло-синіми». «Адреналін» заснований у грудні 2011 року в Луцьку. Усе починалося з заняття п’яти дітей. Поступово почали вигравати турніри – це були хлопці 2001 року народження. Потім зрозуміли, що потрібно більше вікових категорій – три, чотири, п’ять… Крок за кроком розвивали клуб і робимо це зараз. Прогрес хлопців помітний, тому що наші вихованці є в «Динамо», «Шахтарі», «Карпатах», «Русі», – каже Андрій Харченко, президент «Адреналіну».

Про мету партнерської угоди розповів заступник директора академії «Динамо» Володимир Жаріков:

«Ми хочемо, щоб діти, прагнули грати в нашому клубі. Ще один аспект – спортивний. Президент «Адреналіну» вкладає багато особистих коштів у будівництво баз, полів, розвиток дитячого футболу у місті Луцьку. Нам це цікаво».