Створили комісію, яка перевірить атракціони у Центральному парку культури та відпочинку з приводу дотримання законодавства про охорону праці при їх експлуатації.

Таке розпорядження підписав Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Створити комісію з проведення обстеження атракціонів Колективного підприємства «Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки», які знаходяться на території Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки у місті Луцьку, з приводу дотримання законодавства про охорону праці при їх експлуатації у складі згідно з додатком, – йдеться в тексті розпорядження. 

До комісії, зокрема, ввійдуть:

Назарій Вікторович Ігнатчук – начальник управління з питань праці, голова комісії,

В'ячеслав Сергійович Блажієвський – начальник відділу охорони праці управління з питань праці,

Дмитро Миколайович Сапожніков – головний спеціаліст управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення,

Олександр Леонідович Бугайчук – начальник відділу техногенної безпеки та організації профілактичної роботи УЗНС ГУ ДСНС у Волинській області.

Нагадаємо, 23 травня раптово зупинилося «чортове колесо», а лучан, які застрягли нагорі, діставали рятувальники. Як стало відомо згодом, колесо зупинилося через вихід з ладу деталі двигуна, так званої муфти між двигуном і редуктором.