Удень 1 липня внаслідок негоди, що пройшла областю, виникли ускладнення на окремих ділянках автодоріг, до усунення яких долучилися співробітники ДСНС області.

Зокрема, близько 13-ї години біля села Благодатне Нововолинської міської громади на проїзну частину через пориви вітру упало дерево. Перешкоду усунули працівники 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Нововолинська: за допомогою бензопили вони розрізали повалене дерево та звільнили проїзну частину.

Повалені дерева ускладнили також рух автодорогою «Іваничі – Нововолинськ» в районі села Біличі. На місці події працювали рятувальники 18-ї ДПРЧ смт Іваничі, які розкряжували дерева й звільнили від них автодорогу.

У місті Володимирі-Волинському на вулиці Устилузькій вітер повалив дерево на проїзну частину. Під гіллям опинилися також три легкові автомобілі. Наслідки надзвичайної події ліквідували працівники 7-ї ДПРЧ м. Володимира-Волинського. Крім того, рятувальники 7-ї ДПРЧ розрізали повалені дерева, усунули їх та звільнили рух міжміською автодорогою «Володимир-Волинський – Нововолинськ».