У четвер, 8 липня, на вулиці Луцька на маршрут №24 виїхали п’ять автобусів MAN А21, списаних з європейських маршрутів.

Як пише управління інформаційної роботи міської ради, автобуси пасажиромісткістю 80 місць перевозитимуть пасажирів за маршрутом №24 (Вересневе – Єршова). Вони пристосовані для перевезення людей з інвалідністю, у салоні працює кондиціонер, комфортні та зручні умови для пасажирів.

До слова, у квітні цього року шість таких автобусів розпочали роботу за маршрутом №32 (Вересневе – с. Липини).

Ці два маршрути до проведення конкурсу обслуговує ТОВ «БЕСТ ЛЕНАД ГРУП».

Нагадаємо, шість автобусів MAN A21, які працюють на метані, наприкінці квітня виїхали на міський маршрут №32 «Вересневе – с.Липини». Ще два такі автобуси працювали на маршруті № 23А «с. Рованці (церква) – Адреналін Сіті». Але вже у травні тимчасовий перевізник ТОВ «БЕСТ ЛЕНАД ГРУП», посилаючись на збитковість, відмовився обслуговувати маршрут №23А.

Також нагадаємо, 7 квітня 2021 року Громадське Інтерактивне Телебачення повідомило, що у Луцьку призначили тимчасового перевізника на два маршрути – №32 і №23. Ним стало ТОВ «БЕСТ ЛЕНАД ГРУП». Після оприлюднення ГІТом інформації про російського керівника ця фірма змінила реєстраційні документи. Громадянка Росії Надія Катаєва уже не має частки у статутному фонді (мала 1%) і не очолює ТОВ «БЕСТ ЛЕНАД ГРУП».

Наприкінці квітня Луцький міський голова Ігор Поліщук заявив, що міськарада розглядає можливість придбання таких автобусів на Луцьке підприємство електротранспорту.