28 серпня 2021 року у різних куточках нашої держави стартуватиме уже традиційний Всеукраїнський патріотичний забіг з легкої атлетики в пам’ять про загиблих воїнів «Шаную воїнів, біжу за Героїв України». Цьогоріч обласний центр Волині втретє долучиться до цього пам'ятного дійства.
Про це повідомляє пресслужба Волинської обласної ради.
У середу, 11 серпня, обговорили організацію забігу. В нараді взяли участь перший заступника голови обласної ради Юрій Поліщук, перший заступник очільника ОДА Сергій Мовенко, керівники профільних підрозділів виконавчої влади області та Луцька, представники правоохоронних органів, волонтери та активісти.
Начальник управління молоді і спорту ОДА Ігор Дмитришин повідомив, що дистанція, яку долатимуть учасники, становитиме 1,2 км, за маршрутом: Театральний майдан (пам'ятник Лесі Українки) – проспект Волі – перехрестя вулиці Шопена і проспекту Волі – Театральний майдан. Реєстрація учасників відбуватиметься в режимі онлайн.
Цьогорічний забіг розпочнеться громадською панахидою та хвилиною мовчання на знак пам’яті про загиблих Героїв російсько-української війни.