Лучанина Василя Пилипюка, який 20 липня зарубав сокирою дружину і доньку, вбив 19-річний ув’язнений. Чоловік помер унаслідок больового шоку, отриманого у результаті внутрішніх травм.

Про це, посилаючись на власні джерела, повідомляє ІА «Волинські новини».

За даними видання, у результаті розтину стало відомо, що у чоловіка численні переломи ребер. Утім, серце Василя Пилипюка зупинилось внаслідок больового шоку.

Свою вину у скоєному визнав 19-річний співкамерник лучанина. Наразі не відомо, чи справді бив чоловіка лише цей молодик, чи у цьому брали участь й інші ув’язнені.

Зовнішніх ушкоджень внаслідок побиття у загиблого не виявили, але розтин показав внутрішні травми. Мотиви вбивства наразі невідомі. Днями ймовірному вбивці оголосять про підозру.

Як розповів речник Нацполіції Волині Олег Плазовський, смерть ув’язненого медики констатували у вівторок, 10 серпня, близько 21-ї години. Крім підозрюваного, у камері було ще четверо ув’язнених. Тіло померлого направили на проведення судово-медичної експертизи. За цим фактом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Тривають слідчі дії, спрямовані на встановлення осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення.

Як повідомила пресслужба поліції Волині, під час слідчих дій поліцейські встановили, що завдав травм померлому його співкамерник – 18-річний мешканець Ковельського району, який перебуває під вартою за вчинення грабежу та незаконне заволодіння транспортним засобом. Йому вже оголосили про підозру.

Як ми писали, сьогодні вночі у луцькому СІЗО помер чоловік, який 20 липня вбив колишню дружину та доньку. Жінок чоловік зарубав сокирою, перебуваючи у тверезому стані. Лучанину загрожувало довічне ув’язнення.

Також нагадаємо, 20 липня на проспекті Соборності у Луцьку 62-річний Василь Пилипюк зарубав дружину та доньку. Під час скоєння злочину він був тверезим. Підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді перебування під вартою два місяці без права внесення застави. Йому загрожувало довічне ув’язнення.