Дитячий майданчик, що на проспекті Молоді у Луцьку, планують демонтувати до кінця цього тижня.  На місці старих гойдалок до жовтня мають облаштувати урбан-парк «Молодіжний» з кількома зонами для дітей різного віку.

Про це повідомляє Суспільне. Волинь.

Демонтаж гойдалок комунальники розпочали 9 серпня. Три ігрових комплекси з майданчика демонтують, полагодять і використають на нові об'єкти.

У середу, 11 серпня, об'єкт тимчасово огородили та почали знімати бруківку.

«Буде заїжджати техніка, щоб діти не вскочили. Вже бруківку почали підривати і гойдалки», – каже робітник Віталій Ковальчук.

Неподалік місця, де нині тривають роботи, на дитячому майданчику граються діти.

Одна з мам Наталія Шульгачик каже: деякі елементи гойдалок на майданчику необхідно лагодити.

«Треба дивитися за донькою, щоб ніде не впала, бо вже деякі гойдалки поламані, немає сходинок», – розповідає жінка.

Проєкт нового дитмайданчика на своїй сторінці оприлюднив Луцький міський голова. На місці старих гойдалок мають облаштувати урбан-парк «Молодіжний» з кількома зонами для дітей різного віку.

Як розповіла заступниця начальника відділу благоустрою міста Любов Грабовська, загальна вартість об'єкта – 3, 5 мільйонів гривень. Парк буде розбитий на чотири зони, одна з них – для дітей з інвалідністю.

Зі слів заступниці начальника відділу благоустрою міста Любові Грабовської, усі роботи з облаштування урбан-парку планують завершити до жовтня.